Bemutatkozunk

A Geokert Bt. 1991 óta foglalkozik télikertek, üvegtetők, teraszfedések, védő- és előtetők, medencefedések kivitelezésével. Telephelyünkről kiindulva az egész ország területén vállaljuk télikertek, teraszok, előtetők építését.

Tekintse meg télikert REFERENCIA galériáinkat!
Statikus és építész mérnök kollégáink tapasztalata és kreativitása a garancia, hogy megrendelőink elégedett télikert tulajdonosokká váljanak.

Cégünk magabiztonságát és eredményességét tükrözi az a rengeteg elégedett megrendelő, akik rendszeresen újra felkeresnek bennünket, hogy építsünk nekik.

Legyen akár fa télikert, acél kocsibeálló, vagy műanyag medencefedés, állunk rendelkezésére! Nálunk mindent megtudhat az általunk épített télikert szakszerű kivitelezéséről, azok pontos áráról. Kattintson az árajánlat kérés gombra, ha szeretne ajnánlatot kérni az általunk készített termékekről. Igyekszünk 1-2 napon belül válaszolni. De ha azonnali információra van szüksége, akkor keressen bennünket a 06 30 544-8384 telefonszámon.

Puchreiner Tamás ügyvezető, Geokert Bt. A télikertek szakértője.

 

 télikertek, üvegtetők, teraszfedések, védőtetők, medencefedések
Pergola Medencefedés
 télikertek, üvegtetők, teraszfedések, védőtetők, medencefedések  télikertek, üvegtetők, teraszfedések, védőtetők, medencefedések
Télikert - teraszbeépítés Terasztető