mit építünk

 • Medencefedések

  Télikert építés, medencefedés építés Építünk télikert jellegű medencefedéseket, melyek teljes értékű épületek, egész évben használhatók, akár fűthetőek, ezzel egy nappali vagy egy wellness helység szerepét is betölthetik.

 • Télikertek

  Télikert építés, minen ami télikertA télikert olyan épületelem, melynek oldalfalai, de legtöbb esetben a teteje is üvegezett felületekkel határolt. A télikertekben korábban temperáló fűtés mellett vagy fűtés nélkül a növények teleltetését végezték, jobb időben pedig itt teázva vagy kávézva a "téli kertben" érezhették magukat az emberek.

 • Akna bevilágítók, tető bevilágítók

  Aknabevilágítók, tetőbevilágítók, pincebevilágítók, angolakna építéseA pinceszinten elhelyezett helyiségek természetes fénnyel történő ellátásának eszköze az akna bevilágító. Megoldható rajta keresztül a szellőztetés is, ha rendelkezik nyitható elemmel. A tető bevilágító a tetőtéri helyiségek megvilágításának eszköze abban az esetben, ha az építész nem akar "kutyaólszerű" ablakokat tervezni a tetőre.

 • Árnyékolás

  Árnyékolástechnika - télikertet vagy üvegtetőtA napsütésnek és ezáltal a felmelegedésnek kitett felületeket akarjuk megvédeni azáltal, hogy a felület és a nap közé egy másik anyagot helyezünk pusztán azért, hogy a helyiséget megvédjük a túl sok fénytől és hőtől.

 • Előtetők

  Előtetők és teraszfedések építése üveggel, polikarbonáttal, zsindellyelÉpületek bejáratai fölé gyakran készül különféle méretű, formájú és anyagú átlátszó védőtető, mely védi a bejáratot az esőtől-hótól, ugyanakkor nem sötétíti be a mögötte nyíló lakóteret. Hasonló funkciójú tetők készíthetők erkélyajtóval az épülethez kapcsolt teraszok védelmére is.

   

 • Éttermi, szállodai teraszok

  Télikert építés, éttermi tarszok építéseAzon vendéglátóhelyek esetében, ahol a forgalom növekedését a meglevő kiszolgáló tér már nem tudja kielégíteni, gondolni lehet arra, hogy egy télikert építésével, vendégcsalogató, látványos, egész évben használható tér alakítható ki.

 • Függönyfalak

  Függönyfalak építéseA függönyfalak olyan épületszerkezetek, ahol a homlokzatképzés anyaga nem vakolat, tégla, ,

 • Kocsibeálló

  kocsibeálló, autóbeálló

 • Miért is jó egy Télikert? Van néhány ötletünk.

  A télikert nagyon sok szerepet tud betölteni egy házban: lehet nappali, napfényes iroda, étkező, vagy csak egyszerűen pihenő helység.

   
  A télikert építése mellett számtalan érv van, de a két legfontosabbat szeretném kiemelni: a télikerttel növelhetjük a lakó terünket és egy másik fontos szempont az, hogy az értékét növeljük az ingatlannak.

 • Nyílászáró típusok

  Nyílászárók beépítése télikerthez

  Cégünk a legkülönfélébb fa és alumínium nyílászárók gyártását és beépítését vállalja az egyszerű fix, vagy bukó-nyíló ablaktól kezdve a nagyon sokféle toló és harmonika ajtón keresztül egészen a különleges igényeket kielégítő szerkezetekig (fokozottan hőszigetelő, golyóálló ablakszerkezetek stb.).